Cautare

joi, 3 octombrie 2013

Toamna in tinute... TeX

Cum toamna s-a grabit sa ne bata la usa (ce mai, a venit iarna zilele astea), m-am gandit ca e cazul sa-mi fac ordine in sifonier, sa aduc in prim plan hainele de toamna-iarna. Toate bune si frumoase numai ca, noi, femeile, nu avem niciodata suficiente haine, asa ca, de la un sezon la altul, trebuie sa ne imbunatatim garderoba cu haine noi. Si ce poate fi mai dragut decat o sesiune de shopping cu prietenele (mai ales cand ploua si nu ai unde sa iesi in aer liber), incheiata la un ceai cald si o barfa buna :) !?
Ei bine, inainte de a pleca la cumparaturi sau de a vizita magazinele, imi place sa "cutreier" bloguri de fashion sau site-urile unor brand-uri care imi plac. Asa am descoperit noua colectie Tex by Carrefour, ce e drept, cu ajutorul blogului Andreei Patrascu. 
Sunt foarte multe haine care imi plac din noua colectie TeX dar, in mod special, imi plac pantalonii din piele (imitatie piele) cu bluzite versatile sau tricouri comode. Asadar, am ales doua tinute pe care le-as purta cu drag in acest sezon:



2 comentarii:

  1. Arata bine tinutele tale, iar Tex-ul au haine bune, cele de la copii imi plac mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, chiar le consider comode. Da, stiu ca iti plac hainutele de la ei, si eu am o slabiciune pt lenjeria intima, tricouri si pijamale :)

    RăspundețiȘtergere